SULLTANSHA KOSEM/Çfarë vendimi do marrë sulltan Ahmeti për Dervish Pashain dhe cila është e vërteta e madhe që do ndezë gjakrat?

Sulltan Ahmeti duhet të marrë një vendim për jetën e Dervish pashait.

A do ti tregojë sulltaneshë Hymanshah Safijes se kush është djali i saj?

Sulltan Ahmeti emëron një kryeministër të ri në vend të Dervish pashait.

Dilruba i rrëfen sulltan Ahmetit një të vërtetë të madhe që do ti ndezë sërish gjakrat.

Nëna sulltaneshë është sërish në rrezik për t’u përballur me djalin e saj. Çfarë do të bëjë ajo?/tvklan.al

Postime te ngjashme