Sot në “Bixhoz me Dashurinë”Zvetlana i bën një dhuratë Xhanvit. Çfarë ka brënda asaj kutie?

Doktori kujton sesi Zvetlana ka tentuar ta vrasë në të kaluarën. Cila ka qënë arsyeja?

Omkara i kërkon falje Çulbulit për plagosjën që i bëri.

Zvetlana i bën një dhuratë Xhanvit. Çfarë ka brënda asaj kutie?

Omkara dhe Çulbul po mundohen të zgjidhin misterin e Zvetlanës

Postime te ngjashme