Shfaqja e delfinëve relakson pushuesit (VIDEO)

Dy delfinë shumë të dashur kërcyen me qytetarët nën ritmet e muzikës turke në bregdetin e Egjeut.

Në pamjet e xhiruara në Mugla të Turqisë shihen dy delfinë duke kërcyer me pushuesit nën ritmet e muzikës turke.

Delfinët me veprimet e tyre kënaqën të gjithë të pranishmit që ndodheshin aty.

Duke ju përgjigjur komandave dhe duke tundur kokën dhe rrotulluar ata treguan edhe njëherë se sa inteligjentë janë.

Frekuenca.com

Postime te ngjashme