Rama: Platforma e bashkëqeverisjes zgjidhi 17 mijë raste

Në 1 vit që funksionon, falë Platformës së bashkëqeverisjes kryeministri Edi Rama deklaron se ia janë dhëne zgjedhje rreth 17 mijë rasteve që zvarriteshin në sportelet publike.

Në takimin e përjavshëm me koordinatoret e këtij portali Rama thotë se ka një përmirësim të shërbimit nga ana e punonjësve të administratës, në mënyre të veçante në zyrat e ALUIZNIT dhe Hipotekës.

Kjo sipas tij nga frika e denoncimeve në portal nga ana e qytetarëve.

Postime te ngjashme