Olsi Rama tregon“çelësin e suksesit” të këtij Partizani

Drejtori i Partizanit, Olsi Rama, në intervistën e tij për Top Channel, tregoi disa nga ndryshimet që po e bëjnë këtë Partizan të suksesshëm dhe mbi të gjitha sekretin e trajnerit Gega që duket të përshtatet më së miri me grupin që drejton.

“Çelësi i suksesit është te çunat në dhomën e zhveshjes. Janë të gjithë gjërat që ata bëjnë gjatë javës në stërvitje, impenjimi, stërvitja. Tashmë gjërat janë vënë në binarët që duhen”, tha ndër të tjera Olsi Rama.

Postime te ngjashme