Mos i përdorni patatet vetëm për të ngrënë, por edhe për…

A doni të dini efektet e mahnitshme të patates në lëkurë?

Dobitë e patates në lëkurë:

Me kalimin e kohës patatja heq rrudhat në lëkurë, kur përdorët për një lëkurë të pastër.

Përdorni lëngun e patates për të hequr qafe probleme, si djegiet nga dielli.

Me lëngun e ftohtë të patates ju mund të hiqni njollat e lëkurës.

Duke përdorur një maskë patatesh mund të hiqni rrudhat dhe nxirjet rreth syrit.

Bën mirë për lodhjen dhe fryrjen e syve.

Ushqen lekurën në brendësi dhe lufton me lëkurën e thatë.

Patatja gjithashtu është një bimë shëruese që ndihmon për të hapur tonin e lëkurës.

Vonon plakjen dhe ka një efekt anti-plakje.

©Frekuenca.com

Postime te ngjashme