Mbretëresha bën fjalë me Harry-n, nuk lejon Meghanin të…

Mbretëresha e Anglisë “bëri fjalë” me princ Harry-n në lidhje me nusen e tij ‘të vështirë’ dhe zgjedhjen e saj martesore, kurorën.

Thuhet që dhëndri përpara dasme i tha stafit: ‘Atë që Meghan do të zgjedhë, atë do të marrë’. Mësohet se dukesha linte kokën për një kurorë që përmbante esmeraldë, mirëpo asaj iu tha që nuk mund ta përdorë pasi gurët jeshil mund të vinin nga Rusia.

Sipas aludimeve, mbretëresha i ka thënë Harry-t: “Ajo do të vë atë kurorë që do t’i zgjedh unë”.

Frekuenca.com

Postime te ngjashme