Ky është shteti i radhës që do goditet nga cunami. Ekspertët japin alarmin

Një cunami shkatërrues po i afrohet Australisë dhe kjo është vetëm çështje kohe. Kështu kanë bërë me dije eskpertët, të cilët më tej janë shprehur se qytetet kanë qenë me fat deri më tani që nuk janë goditur nga një seri dallgësh shkatërruese, që vijnë si pasojë e impaktit të meteorëve apo aktiviteteve sizmike.

Bashkëdrejtuesi i Qendrës Kërkimore të Cunamit të Australi, Dale Dominey-Hoëes,  thotë se cunam-it janë një kërcënim serioz për qytetet australiane.

Frekuenca.com

Postime te ngjashme