Jepet vendimi për Shpëtim Gjikën, ish-kryebashkiaku dënohet me 4 vjet burg

Gjykata dënon me 4 vite burg Shpëtim Gjikën

Perfundon gjykimi per Shpetim Gjiken ne Gjykaten e Vlores.

Gjykatesi Laurent Fucia e denoi me 4 vite, per falsifikim dokumentash dhe veprime qe pengon zbulimin e se vertetes.
 
Vendimi per kater vjet burg konvertohet ne dy vjet sherbim prove.

Gjika denohet edhe per tre vjet te mos kryeje funksione publike.

Sakaq, gjykata vendosi pafajesi per te gjitha akuzat ndaj Doriana Sulaj.

Ndersa biznesmeni Artur Haxhi u denua me 3 vite burgim per falsifikim dokumentave me shume se nje here. Por edhe ky i shpeton burgut pasi denimi i konvertohet me tre vite sherbim prove.

Ridvan Mersini 1 vit burg, por gjithashtu iu konvertua ne 2 vite sherbim prove.

Postime te ngjashme