I Infiltruari/ Sarp mbetet pas hekurave. A do të jetë ende Mert në anën e Xhelalit?

I Infiltruari/ Sarp mbetet pas hekurave. A do të jetë ende Mert në anën e XhelalitPolicia vjen në vendngjarje dhe Sarp shihet si vrasës i Jusufit. A do të mundet Sarp të bindë të policinë që është i infiltruar? Xhelal dhe Mert ndërkohë janë larguar.

Xhelali gëzon që armiqtë e tij kanë vdekur dhe dëshiron ta prezantojë Mertin në familjen e tij.

Mert ende është i shokuar nga gjithçka ka ndodhur dhe nuk di as vetë se si të sillet. Ai e pyet se ccfarë e shqetëson, por ai thotë asgjë.

Sarp gjendet tashmë pas hekurave. Si do të reagojë Xhelali kur të mësojë këtë të vërtetë?

Një shef i ri vjen në komisariat. A do të mundet Sarp të tregojë pafajësinë e tij? Të dhënat në sistem vërtetojnë se ai është polic dhe kjo mund të tregojë se ai është i pafajshëm, por djali që kërkon hakmarrje do t’i fshijë provat duke ja vështirësuar punën Sarpit.

Postime te ngjashme