Hidh pak kripë në shampo dhe ke zgjidhur një probleme të madh

Kripa është shumë e rëndësishme për jetën e njerëzve. Por jo të gjithë tentojnë të kuptojnë më shumë për përfitimet e saj.

Sipas studimeve, nëse keni flokë të yndyrshme, kripa është shumë e nevojshme që ta përdorni, duke e përzier me shampo.

Kripa ndikon gjithashtu edhe në rritjen e flokëve.

Postime te ngjashme