Grekut i mbeten sytë tek topi turk (VIDEO)

Fuqizimi dhe avancimi i Turqisë kohët e fundit, duket se po bëhet ‘halë në sy’ për kundërshtarët e saj dhe aq më shumë për fqinjin, Greqinë. Së fundmi një gazetar grek në një emision kushtuar zhvillimit të armatimeve turke në kanalin Blue Sky TV, nuk arrin të fshehë habinë.

Ndërkohë që gazetari spjegon armët e teknologjisë së fundit të prodhuara nga Turqia dhe në ekran tregohet topi i teknologjisë së fundit i cili nuk përbën barut por lëshohet me fushë manjetike. Në këtë moment kamerat kapin një detaj i cili u bë hit në rrjetet sociale greke dhe turke. Sytë e gazetarit mbesin tek topi…

Ndërsa të shumta kanë qenë komentet në rrjetet sociale, kë më e spikatura ishte: ‘Grekët janë lakmitarë ndaj Turqisë’.

Frekuenca.com

Postime te ngjashme