Eksluzive/ Iskander në “Sulltanesha Kosem” ka një mesazh për fansat në Shqipëri (Foto)

Iskander ishte një ndër protagonitët kryesorë në seritë e para të serialit “Sulltanesha Kosem”. Ai ishte djali i Safijes, por këtë gjë e zbuloi shumë vonë. Nëse jeni kurioz të dini se çfarë bëhet me të ne po ju shuajmë kuriozitetin. Aktori turk i njohur në vendin tonë si Iskander po xhiron një serial të ri në Kodikoy. Momentalisht po xhiron serinë e 6 të serialit. I kontaktuar nga Frekuenca.com në një takim të shkurtër me të ai u shpreh se ka dëgjuar shumë për vendin tonë.

(Foto eksluzive)

“Kam dëgjuar shumë për Shqipërinë dhe e di që atje më së shumti më njihni në rolin e Iskander. I përshendes shumë fansat në Shqipëri dhe shpresoj që të keni mundësi të më shihni edhe në seriale të tjera”, u shpreh aktori Berk Cankat.

(Foto nga xhirimet)

Një djalë modest dhe mjaft i përkushtuar në sheshxhirime./Frekuenca.com

 

Postime te ngjashme