DURRËS/ Numërohen 34 nga 460 kuti, udhëheq PS me 56.6% të votave

foto70

Vijon procesi i numërimit të votave në qarkun e Durrësit. Nga 34 kutite e numëruara nga 460 kuti që janë në total, kryeson Partia Socialiste e ndjekur nga PD dhe LSI.

Në bazë të rezultatit që prodhojnë 34/460 kutitë e numëruara, Partia Socialiste ka marrë 5952 vota ose 56.6%, PD ka marre 3153 vota ose 30.0% të votave, LSI ka 933 vota ose 8.9%.

Postime te ngjashme