Dita e Shëndetit Mendor/ Meta: Komuniteti dhe familja luajnë rol të pazëvendësueshëm

Në Ditën Botërore të Shëndetit Mendor, kreu i shtetit Ilir Meta apelon domosdoshmërinë për të parandaluar sëmundjet mendore, përmes një angazhimi edhe më të madh të mësuesve e prindërve për të mbështetur psikologjikisht të rinjtë dhe për t’i ndihmuar ata të përballojnë sfidat në shkollë dhe në jetë.

Në një status të publikuar në facebook, Meta thekson rolin e pazëvendësueshëm të familjes dhe komunitetit, për ekuilibrin mendor të një personi.

Postime te ngjashme