Dashuri Bardh e Zi/ Përfundojnë xhirimet e serialit, por Asllë dhe Ferhat nuk e harrojnë njëri-tjetrin

Edhe pse xhirimet e serialit “Dashuri Bardh e Zi” kanë përfunduar marrëdhënia miqësore mes dy aktorëve kryesorë vazhdon të jetë e mirë. Ata ndjekin njëri-tjetrin në rrjetet sociale dhe “Asllë” pëlqen pothuajse çdo postim që bën “Ferhat” në faqen e tij reale në Instagram.

Postimet e të dyve janë të ngjashme, pasi fokusi kryesorë është tek vëmendja ndaj natyrës dhe kafshëve. Të dy aktorët janë të apasionuar pas jetës në natyrë dhe të falin shumë dashuri për kafshët dhe njerëzit në nevojë. Gjë që tregon që jo vetëm në serial ishin njerëz pozitiv, por të tillë janë edhe në jetën e tyre reale./Frekuenca.com

Postime te ngjashme