Teknologji

Sot është bërë një përditësim i ri nga gjiganti e mediave sociale Instagram. Me këtë  përditësim, përdoruesit tani mund të gjejnë profilet që kërkojnë në një mënyrë shumë më të lehtë. Instagram publikoi veçorinë e re e cila është  ‘Tag Name’. Për shembull, kur kërkoni një përdorues në Instagram, të dalin mijëra njerëz me të […]
Llogari të hakuara të personave të ndryshëm në Facebook,  përfshi emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin po shiten në tregun e zi online për vetëm 3.9 dollarë. Lajmi bëhet i ditur nga tabolidi britanik “Daily Mail”, i cili citon një raport shokues të kompanisë me qendër në Kinë, “Money Guru”. Çmimet raportohet se ndryshojnë edhe në […]
Kompania amerikane ka konfirmuar se Mosseri merr përsipër menaxhimin e Instagram. Adam Mosseri, ish-zëvendës drejtor i produkteve, është bërë drejtori i ri i Instagram-it, aplikacion për shpërndarje të fotografive në pronësi të Facebook. Kompania amerikane ka konfirmuar se Mosseri merr përsipër menaxhimin e Instagram.Themeluesit e Instagram-it, Kevin Systrom dhe Mike
Kjo makinë fluturuese do të jetë e prekshme për të gjithë konsumatorët e interesuar vetëm vitin e ardhshëm. Sipas prodhuesve Terrafugia, pjesë e kompanisë Volvo, çmimi i makinës akoma nuk është përcaktuar ende, mirëpo do të njoftohet rreth saj së shpejti. Shpejtësia  e kësaj makine do të arrijë 160kmh.Frekuenca.com  
Interneti do të bllokohet për miliona përdorues në mbarë botën më 11 tetor. Atë ditë do ndryshohet “zona e sigurisë” si proces për të rritur mbrojtjen e përdorimit të internetit. Procesi quhet “KSK Rollover” dhe shumë persona do të kenë probleme dhe do marrin mesazhe të tipit “serveri është i bllokuar”. Thuhet se ky proces […]