Lifestyle

Besojmë se të gjithë bini në një mendje kur vjen puna tek shëndeti në pjesën e barkut dhe sa i bezdisshëm është ai. Mjafton të konsumosh pak ushqim dhe rezultati do të jetë një bark i fryrë aspak estetik, që sado të mundohesh nuk ulet kurrë. Për të lehtësuar sikletin që ndjeni dhe për të […]
Mineralet dhe vitaminat që gjenden në lëngjet e kockave shërojnë shumë sëmundje. Kockat, të cilat zihen për një kohë të gjatë i lëshojnë  të gjitha vitaminat dhe mineralet në ujë. Specialistët në përgjithësi ja rekomandojnë pacientëve me sistem të dobët muskulor. Pirja e një gote lëng kockash në ditë shërben  për të parandaluar sëmundjet e […]
Google Maps është bërë ‘shkaktar’ për divorcin e një çifti. Bashkërshorti zbuloi gruan e tij duke ledhatuar një burrë tjetër me anë të Google Maps. Ai po kërkonte një rrugë në internet kur pa bashkëshorten ulur në një stol duke i përkëdhelur flokët një tjetri ndërsa mbante kokën e tij në prehër. Fotografitë u bënë […]
Qytetarët e Fierit i janë larguar disi dasmës tradicionale dhe të zakonshme shqiptare. Kemi dëgjuar shpeshherë dasmat me vinça dhe traktorë, por kësaj radhe nusen e kanë marrë me kamion. Ditën e sotme vargu i kamionëve që merrte nusen ka lënë gojëhapur qytetarët e Fierit. Kamionët kanë përshkuar rrugët kryesore të qytetit.Frekuenca.com
Në pranverë të vitit 2017, la punën si stiliste për një kompani dizenjimi dhe nisi të krijojë fshesa tradicionale për t’i shitur. Erin Rous, përveçse stiliste, ka ndjekur dhe një kurs fshesabërësish në New Hampshire të Amerikës, dhe tani që i prodhon vetë, i shet nga 80 dollarë një fshesë dore, e deri në 200 […]