Asambleja e PS/ Ndryshime në strukturën e Sekretariatit

Në mbledhjen e sotme të Asamblesë së Partisë Socialiste është diskutuar mbi ecurinë e zgjedhjeve në parti, ku janë miratuar ndryshimet e sekretariatit ekzekutiv.

Kreu i grupit parlamentar të PS-së, Taulant Balla njoftoi nga mbledhja e Asamblesë Kombëtare të partisë për një nga pikat e rëndësishme të mbledhjes, lidhur me ndryshimet në strukturën e sekretariatit.

“Sa i takon ndryshimeve në strukturën e sekretariatit, duhet të jemi të qartë se jo të gjithë kanë punuar me efikasitet. Ka nga ata që nuk i kanë kryer detyrat dhe funksionet e tyre. Por edhe me propozim të kryeministrit, i kërkoj Asamblesë që t’i jepet një mundësi e dytë. Ndërkohë i propozojmë Asamblesë së partisë shtimin e dy detyrave të reja, atë të sekretarit për marrëdhëniet ndërkombëtare, ku propozojmë Teuta Vodën, aktualisht zv.ministre e Drejtësisë, e cila ka një përvojë të shkëlqyer në Parlamentin Evropian.

Bledi Çuçi- Sekretar për çështjet zgjedhore

Blerina Gjylameti do të vazhdojë detyrën në sekretariatin për Koordinimin elektoral

Gramoz Ruçi- anëtar i Kryesisë së partisë

Teuta Voda- Sekretar për marrëdhëniet ndërkombëtare

Postime te ngjashme