Ambasada e SHBA-së njoftim për lotarinë amerikane: Mos harroni këto 5 këshilla

Ambasada e SHBA në Tiranë është gjithnjë aktive me publikime të reja përsa i përket lotarisë amerikane.

Ditën e sotme ka publikuar një video në faqen zyrtare të Facebook, ku bën me dije 5 këshilla të vlefshme për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të aplikojnë për lotarinë amerikane në mënyrë që të mos bëjnë gabime, por ta plotësojnë saktë, një mundësi kjo e ofruar prej disa vitesh për popullin shqiptar.

Po mendoni të aplikoni për Lotarinë Amerikane 2020? Mos harroni këto 5 këshilla të thjeshta kur të aplikoni. Vizitoni faqen tonë të internetit dhe lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit 👉https://bit.ly/2l7myjg ose postoni pyetjet tuaja në hapësirën e komenteve mëposhtë, duke përdorur #pyetanen.

5 Këshilla për Aplikimin e Lotarisë Amerikane

🇦🇱️ | Po mendoni të aplikoni për Lotarinë Amerikane 2020? Mos harroni këto 5 këshilla të thjeshta kur të aplikoni. Vizitoni faqen tonë të internetit dhe lexoni në shqip udhëzimet e Lotarisë Amerikane për këtë vit 👉 https://bit.ly/2l7myjg ose postoni pyetjet tuaja në hapësirën e komenteve mëposhtë, duke përdorur #pyetanen 🇺🇸️ | Applying for the DV Lottery 2020? Keep in mind these 5 simple rules when applying. Go to our website and read this year’s DV Lottery instructions 👉 https://bit.ly/2xUgYqC or post your question in the comments’ thread below, using #pyetanen #DV2020

Gepostet von U.S. Embassy-Tirana am Donnerstag, 11. Oktober 2018

Frekuenca.com

Postime te ngjashme