71 persona në bord, avioni përplaset me tokën (FOTO)

Ditën e sotme në Nepal një avion pasagjerësh që i përket firmës ajrore Bangladesh gjatë zbritjes në fushën e aviacionit është përplasur me tokën.

Si pasojë e kësaj përplasje janë dërguar me urgjëncë në spital rreth 20 persona të cilët kanë mundur të nxirren nga avioni.

Në total në avion kanë qënë rreth 71 persona. Po punohet për shuarjen e zjarrit dhe nxjerrjen e pasagjerëve të mbetur nga avioni.

Zëdhënësi i aeroportit ka deklaruar se numri i viktimave mund të jetë i lartë. ©Frekuenca.com

Postime te ngjashme